Robyn

Robyn

Robyn is one of the undisputed queens of modern electropop. Since arriving on the scene in 1995, this Swede has taken the world by storm with her sleek, sentimental pop.

Alle evenementen


Geen ResultatenKopen via TickX

We hebben meer dan 100 websites gecontroleerd

Om u de beste aanbiedingen en alle ticketopties te vinden.

Elke prijs is echt

Geen verrassingen

Het is gratis

We hebben meer dan 100 websites gecontroleerd

Om u de beste aanbiedingen en alle ticketopties te vinden.

Elke prijs is echt

TickX wordt door meer dan een miljoen mensen vertrouwd en ons team van experts controleert alle aanbieders.

Geen verrassingen

De getoonde prijzen zijn inclusief de nominale waarde van het ticket en eventuele kosten die de verkoper in rekening brengt.

Het is gratis

TickX voegt geen kosten toe en is volledig gratis te gebruiken.

Blijf op de hoogte

Volg Robyn voor het laatste nieuws, updates en aankomende tourdata.

Robyn

Overzicht

Robyn is een van de onbetwiste koninginnen van de moderne electropop. Sinds hij in 1995 op het toneel verscheen, heeft deze Zweed de wereld stormenderhand veroverd met haar slanke en sentimentele popknallers. Met kenmerkende nummers als 'Show Me Love', 'With Every Heartbeat' en 'Dancing On My Own' is de invloed van Robyn op pop in de 21e eeuw aanzienlijk geweest. Robyn - echte naam Robin Miriam Carlsson - begon haar popcarrière als een fris-faced 15-jarige in 1995, het vrijgeven van haar debuut album Robyn Is Here in oktober van dat jaar. Het record toonde haar vroege belofte toen drie van haar singles internationaal succes zagen met 'Do You Know (What It Takes)' en 'Show Me Love' in de top 10 van de Amerikaanse Billboard Top 100. Terwijl haar volgende twee albums My Truth en Do not Stop The Music versterkte haar succes in haar geboorteland Scandinavië, het was met haar vierde album, Robyn uit 2005, dat ze in breder bewustzijn brak als de single 'With Every Heartbeat' hit nr. 1 in het VK en een Grammy nominatie won voor Best Dance / Electronica Album. Robyn's veelgeprezen Body Talk-serie, die in 2010 werd afgelast, bezegelde haar supersterrein met de singles 'Dancing On My Own', 'Hang With Me' en 'Indestructable' bovenaan de hitlijsten. Nadat hij met twee samenwerkende EP's bijna was neergestreken, keerde Robyn eindelijk terug met haar achtste album Honey in 2018, een poging die vele eindejaarslijsten overtrof. Mis deze kans niet om deze avant-garde popartiest live te zien.

Don't do it alone!

Nodig je vrienden uit voor TickX en maak samen mooie herinneringen.