Beoordeeld 4.6/5
100+ officiële kaartverkopers
Geen extra kosten
Mijn man begrijpt me niet tickets

Mijn man begrijpt me niet tickets

Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan?

Lees meer over Mijn man begrijpt me niet
Mijn man begrijpt me niet tickets

Over Mijn man begrijpt me niet

Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet?

Zomaar wat intieme vragen van drie vrouwen die elkaar leren kennen bij de cursus ‘Help, mijn man begrijpt me niet’. Want wordt het niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? En moeten ze daar zélf actie voor ondernemen of valt er nog wat af te schuiven? Wat volgt is een hilarische identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet zijn te overzien.

Volg Mijn man begrijpt me niet

Mis nooit meer tickets voor Mijn man begrijpt me niet

Afgelopen evenementen

vr. 6 dec 2019

20:00

Kerkrade

Theater Kerkrade

za. 7 dec 2019

20:15

Zevenaar

Het Musiater

za. 21 dec 2019

20:15

Venlo

Theater de Maaspoort

di. 14 jan

20:00

Tiel

Schouwburg Agnietenhof

vr. 17 jan

20:15

Winterswijk

Theater De Storm

do. 23 jan

20:00

Amstelveen

Schouwburg Amstelveen

Doe het niet alleen!

Nodig je vrienden uit voor TickX en maak samen mooie herinneringen.