Beoordeeld 4.6/5
100+ officiële kaartverkopers
Geen extra kosten
Mijn man begrijpt me niet tickets

Mijn man begrijpt me niet tickets

Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan?

Lees meer over Mijn man begrijpt me niet
Mijn man begrijpt me niet tickets

Alle evenementen

Over Mijn man begrijpt me niet

Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet?

Zomaar wat intieme vragen van drie vrouwen die elkaar leren kennen bij de cursus ‘Help, mijn man begrijpt me niet’. Want wordt het niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? En moeten ze daar zélf actie voor ondernemen of valt er nog wat af te schuiven? Wat volgt is een hilarische identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet zijn te overzien.

Volg Mijn man begrijpt me niet

Mis nooit meer tickets voor Mijn man begrijpt me niet

Afgelopen evenementen

do. 21 nov

20:00

Bergen op Zoom

Theater De Maagd

vr. 22 nov

20:15

Winschoten

Cultuurhuis De Klinker

Doe het niet alleen!

Nodig je vrienden uit voor TickX en maak samen mooie herinneringen.