Beoordeeld 4.6/5
100+ officiële kaartverkopers
Geen extra kosten
Katherine Jenkins tickets

Katherine Jenkins tickets

De klassieke Welsh-zanger is een van de meest erkende hedendaagse namen in verband met het muzikale genre.
Lees meer over Katherine Jenkins
Katherine Jenkins tickets

Alle evenementen

Over Katherine Jenkins

De klassieke Welsh-zanger is een van de meest erkende hedendaagse namen in verband met het muzikale genre. Katherine Jenkins heeft gezongen op vele beroemde evenementen in haar carrière, waaronder het zilveren jubileum van Paus Johannes Paulus II, de Rugby League Challenge Cup Finale in Cardiff, de Royal Variety Performance, het Nobel Peace Prize Concert en vele liefdadigheidsevenementen. Met verschillende succesvolle studio-albums, een reeks rondleidingen en verschillende tv-optredens onder haar riem, is Jenkins een begrip geworden van moderne klassieke muziek.

De zangeres werd geboren in Neath in Wales, waar ze muziek op school studeerde en in kerkkoren optrad. Ze ontving onderscheidingen voor haar vocale talenten en won verschillende talentenjachten, zoals het BBC Radio 2 Welsh Choirgirl of the Year en het BET Welsh Choirgirl of the Year. Haar inspanningen leidden tot de meest lucratieve deal die werd aangeboden in de opnamegeschiedenis, waarbij Universal een zes-albums deal voorstelde met een waarde van zes cijfers. De deal leek zijn vruchten af ​​te werpen met zes van haar zeven studioalbums die de top van de Britse klassieke hitlijsten bereikten.

Tot de meest memorabele tracks tot nu toe behoren 'Time to Say Goodbye' (2004), 'Hallelujah' (2014) en een cover van Evanescence's 'Bring Me To Life' (2009). Haar debuutalbum 'Premiere' en het tweede album 'Second Nature' maakten van haar de eerste Britse klassieke cross-overartiest die in hetzelfde jaar twee nummer één albums kreeg, evenals de eerste vrouwelijke artiest die achtereenvolgens twee Classical BRIT Awards ontving.

Volg Katherine Jenkins

Mis nooit meer tickets voor Katherine Jenkins

Dit vind je misschien ook leuk

Afgelopen evenementen

zo. 5 mei 2019

19:30

Milton Keynes

Milton Keynes Theatre

za. 18 mei 2019

19:00

London

London Palladium

di. 21 mei 2019

19:00

Southend-on-Sea

Cliffs Pavilion

zo. 26 mei 2019

19:30

Dublin

Bord Gais Energy Theatre

wo. 29 mei 2019

19:30

Belfast

Waterfront Hall

do. 12 dec 2019

19:30

London

Royal Albert Hall

Doe het niet alleen!

Nodig je vrienden uit voor TickX en maak samen mooie herinneringen.