Formula 1

Formula 1

Ongetwijfeld de beroemdste autosportevenementen die in de wereld plaatsvinden; De Grand Prix-serie van Formula One gaat terug tot de interbellumjaren.

Alle evenementen


Geen ResultatenKopen via TickX

We hebben meer dan 100 websites gecontroleerd

Om u de beste aanbiedingen en alle ticketopties te vinden.

Elke prijs is echt

Geen verrassingen

Het is gratis

We hebben meer dan 100 websites gecontroleerd

Om u de beste aanbiedingen en alle ticketopties te vinden.

Elke prijs is echt

TickX wordt door meer dan een miljoen mensen vertrouwd en ons team van experts controleert alle aanbieders.

Geen verrassingen

De getoonde prijzen zijn inclusief de nominale waarde van het ticket en eventuele kosten die de verkoper in rekening brengt.

Het is gratis

TickX voegt geen kosten toe en is volledig gratis te gebruiken.

Blijf op de hoogte

Volg Formula 1 voor het laatste nieuws, updates en aankomende tourdata.

Formula 1

Overzicht

Ongetwijfeld de beroemdste autosportevenementen die in de wereld plaatsvinden; De Grand Prix-serie van Formula One gaat terug tot de interbellumjaren. Grand Prix-races vonden plaats in Frankrijk aan het einde van de 19e eeuw, maar misten veiligheidsmaatregelen of gespecialiseerde circuits. In de jaren 1930 werden plannen voor een georganiseerd toernooi en een reeks 'formules' besproken en vervolgens in gang gezet na de Tweede Wereldoorlog, waarmee uiteindelijk de weg geëffend werd voor de Formule 1-race van vandaag. Formule 1 verwijst naar de regels waaraan automobilisten en constructeurs moeten voldoen om te kunnen racen. Ze worden uitgegeven door de Fédération Internationale de l'Automobile en worden regelmatig aangepast. Auto's en tracks worden ook onder de loep genomen en moeten voldoen aan bepaalde specificaties en kwaliteit, wat de snelste en meest opwindende gebeurtenissen in de auto-racerij-industrie mogelijk maakt. Elke Grand Prix duurt meestal ongeveer drie dagen en trekt miljoenen kijkers die geboeid zijn door de spectaculaire snelheid en recordbrekende activiteiten. In de loop der jaren heeft de Formule 1 een aantal beroemde coureurs omgedraaid die naam maakten als leidende sportmannen. Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Fernando Alonso en Michael Schumacher zijn slechts een paar van de Formule 1-coureurs die de afgelopen decennia de krantenkoppen hebben gehaald. De evenementen worden beheerd en gepromoot door Formula One Group, voor het eerst opgericht door de beroemde Bernie Ecclestone en beschouwd als een van de meest iconische bedrijven in internationale autosporten. Tot op de dag van vandaag blijft de Formula One Group de evenementen uitbreiden in een poging om het beste motorracen naar steeds meer steden over de hele wereld te brengen. Als gevolg hiervan bestond de Formula One Grand Prix van 2018 uit een groot aantal races die buiten Europa plaatsvonden.

Don't do it alone!

Nodig je vrienden uit voor TickX en maak samen mooie herinneringen.