Beoordeeld 4.6/5
100+ officiële kaartverkopers
Geen extra kosten
Five Finger Death Punch tickets

Five Finger Death Punch tickets

Vernoemd naar de beroemde Kung-Fu-film 'The Five Fingers of Death', heeft hard-rock en metalband Five Finger Death Punch sinds 2005 een vaste waarde in de metalscene.
Lees meer over Five Finger Death Punch
Five Finger Death Punch tickets

Er zijn op dit moment geen datums aangekondigd

Zorg ervoor dat je Five Finger Death Punch hier volgt en we zullen je op de hoogte houden als er nieuwe shows worden aangekondigd.

Over Five Finger Death Punch

Vernoemd naar de beroemde Kung-Fu-film 'The Five Fingers of Death', heeft hard-rock en metalband Five Finger Death Punch sinds 2005 een vaste waarde in de metalscene. Ze hebben Radio Contraband's Rock Radio Award ontvangen voor Indie Artist of the Year vier jaar op rij, evenals drie Metal Hammer Golden Gods-prijzen voor hun doorbraak in de beginjaren.

Gedurende hun carrière hebben ze zeven studioalbums uitgebracht, met als debuut 'The Way of the Fist'. Sinds hun derde album 'American Capitalist' hebben ze routinematig een hoogtepunt bereikt in de top drie van de Amerikaanse hitlijsten, met hun nieuwste 'Got Your Six' in de top vijf van hitlijsten over de hele wereld.

Vind hieronder alle data & tickets.

Volg Five Finger Death Punch

Mis nooit meer tickets voor Five Finger Death Punch

Beoordelingen voor Five Finger Death Punch

Het lijkt erop dat er nog geen reviews voor Five Finger Death Punch zijn. Waarom niet de eerste zijn die er een schrijft?

Schrijf een review

Afgelopen evenementen

do. 30 jan

18:30

Cardiff

Motorpoint Arena Cardiff

vr. 31 jan

18:30

London

SSE Arena, Wembley

Labels

Hard Rock & Meral

Doe het niet alleen!

Nodig je vrienden uit voor TickX en maak samen mooie herinneringen.