Beoordeeld 4.6/5
100+ officiële kaartverkopers
Geen extra kosten
Hella Mega Tour: VIP & General Admission - Green Day, Weezer & Fall Out Boy

Hella Mega Tour: VIP & General Admission - Green Day, Weezer & Fall Out Boy

Zo 14 Jun. 2020

17:30

Verander de datum
Hella Mega Tour: VIP & General Admission - Green Day, Weezer & Fall Out Boy

Selecteer een ticketverkoper

Prijzen zijn gebaseerd op een standaard ticket

Beste optie

Ticket doorverkoper
Van
€76.64

Andere opties

Tickets niet beschikbaar


Artiesten

Fall Out Boy
Fall Out Boy

Fall Out Boy werd opgericht in de hardcore punkscene van Chicago, met gitarist Joe Trohman en bassist Pete Wentz vormde de band eerst als een pop-punk side project, met al snel ook ritmegitarist en zanger Patrick Stump en drummer Andy Hurley.

Green Day
Green Day

Amerikaanse punk rockers Green Day worden gevormd door Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt en Tré Cool. Ze hebben wereldwijd 75 miljoen platen verkocht en vijf Grammy Awards gewonnen. Hun hits zijn 'American Idiot', 'When I Come Around' en 'Boulevard of Broken Dreams'.

Weezer
Weezer

Weezer maakt al vijfentwintig jaar zijn unieke mix van alternatieve rock, met een verkoop van 9,2 miljoen albums in de VS en meer dan 17 miljoen wereldwijd.


Over

Fall Out Boy werd opgericht in de hardcore punkscene van Chicago, met gitarist Joe Trohman en bassist Pete Wentz vormde de band eerst als een pop-punk side project, met al snel ook ritmegitarist en zanger Patrick Stump en drummer Andy Hurley. De vier werden in 2003 een ondergronds succes dankzij hun debuutalbum 'Take This to Your Grave', waarmee ze snel een grote fanbase opbouwden. Hun grote doorbraak was in 2005 met 'From Under the Cork Tree', waarbij de twee singles 'Sugar, We're Goin Down' en 'Dance, Dance' wereldhits werden. Hun volgende albums hebben hun succes voortgezet, met 'Infinity on High' en 'Save Rock and Roll' worden fundamenteel voor poppunk / rockmuziek. De groep keert begin 2018 terug met 'Mania' en gaat op tournee ter ondersteuning van het aankomende album. Vind en vergelijk alle onderstaande tickets om de goedkoopste deal te krijgen.


Locatie details en nabijgelegen Hotels & Airbnbs

Een verblijfplaats nodig? Vergelijk beschikbare hotel- en Airbnb-deals hier. Boek snel voordat de prijzen omhoog gaan!

Meer Datums


Dit vind je misschien ook leuk