KRS-One

Za 1 Jun. 2019

19:00

Verander de datum

Vergelijk tickets

Goedkoopste optie

  Trusted Seller

Algemene toelating

1 Adult 

€21.25

Totaal inclusief kosten

Kiezen

Onze belofte aan jou

Eenvoudig en probleemloos

We zullen altijd een ticket zo eenvoudig en probleemloos mogelijk vinden.

100+ ticketverkopers op één plaats

Geen verborgen kosten

Ontdek nieuwe evenementen

Eenvoudig en probleemloos

We zullen altijd een ticket zo eenvoudig en probleemloos mogelijk vinden.

100+ ticketverkopers op één plaats

We zoeken meer dan 100 vertrouwde verkopers om u alle beschikbare tickets te tonen.

Geen verborgen kosten

We voegen nooit kosten toe. Ooit. De prijs die u ziet, is de prijs die u betaalt.

Ontdek nieuwe evenementen

We stellen artiesten of evenementen voor waarvan we denken dat je ze leuk vindt om je te helpen meer te ervaren en minder te betalen.

Artiesten

KRS-ONE
KRS-ONE

KRS-ONE kwam in 1993 op de scène met "Outta Here". Hij heeft een sterke aanhang ontwikkeld en is in 2017 teruggekeerd met "The World Is MIND". Hij zal binnenkort door het land toeren, met shows in Londen, Newcastle en Norwich.


Over

Oorspronkelijk zou KRS-One optreden tijdens het REC. Festival, maar helaas moest de rapper zijn tour verplaatsen. Om het goed te maken komt de inmiddels 52-jarige hiphop pionier op zaterdag 1 juni naar Annabel om alsnog op te treden! KRS-One was oorspronkelijk de frontman van Boogie Down Productions. De DJ van de groep, Scott La Rock, werd doodgeschoten waardoor KRS-One verder is gegaan als solo artiest. De rapper bracht in 1993 het album 'Return of the Boom Bap' uit waar onder andere het welbekende nummer 'Sound of da Police' op staat. Een classic! KRS-One is niet alleen druk bezig geweest met het maken van muziek. Sinds vroege leeftijd las hij al erg veel, waardoor hij de bijnaam 'Teacha' heeft gekregen. Ook is de rapper politiek actief, want na de dood van La Rock richtte KRS de 'Stop the Violence Movement' op. Verder schreef hij verschillende boeken over hiphop en geeft hij les over de hiphopcultuur. Tickets zijn direct on sale.More dates from KRS-ONE


Dit vind je misschien ook leuk...