Beoordeeld 4.6/5
100+ officiële kaartverkopers
Geen extra kosten
Ali B Tickets & Datums

Ali B tickets

Dat Ali B naast rapper, jurylid bij The Voice en gevierd TV-programmamaker ook als theaterman stevig aan de weg timmert, zal niet veel mensen zijn ontgaan.
Lees meer over Ali B
Ali B Tickets & Datums

Alle evenementen

Over Ali B

Dat Ali B naast rapper, jurylid bij The Voice en gevierd TV-programmamaker ook als theaterman stevig aan de weg timmert, zal niet veel mensen zijn ontgaan. Want ga maar na: in 2012 won hij met Ali B geeft antwoord de Neerlands Hoop prijs, werd hij voor Ali B beken(d)t genomineerd voor de Poelifinario en prees Matthijs van Nieuwkerk zijn laatste programma Je suis Ali de hemel in als '...misschien wel de belangrijkste theatervoorstelling van het seizoen'.

En Ali is nog lang niet uitgepraat. Ook komend seizoen zijn er talloze onderwerpen waar hij zijn licht op wil laten schijnen. Daarbij wint zijn optimisme het nog altijd van zijn bezorgdheid. Of zoals hij het zelf bijna Cruijffiaans formuleert: 'Zelfs als het mis gaat, komt het goed.'

Nederland is misschien niet ziek maar heeft wel koorts. Het verhitte debat doet de temperatuur hoog oplopen en af en toe naderen we het kookpunt. Maar koorts is ook het begin van genezing. Van opwinding. Van nieuwe kansen. Nu de verkiezingskoorts een beetje is gezakt, steekt Ali zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij en meet de temperatuur. Bent u benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in een theater bij u in de buurt.

Volg Ali B

Mis nooit meer tickets voor Ali B

Beoordelingen voor Ali B

Het lijkt erop dat er nog geen reviews voor Ali B zijn. Waarom niet de eerste zijn die er een schrijft?

Schrijf een review

Dit vind je misschien ook leuk

Afgelopen evenementen

do. 12 mrt

20:15

Ede

Theater Junushoff

vr. 13 mrt

20:15

Veghel

Theater de Blauwe Kei

za. 14 mrt

20:15

Venlo

Theater de Maaspoort

za. 21 mrt

20:15

Leeuwarden

Stadsschouwburg de Harmonie

do. 26 mrt

20:15

Lelystad

Agora theater en congrescentrum

vr. 27 mrt

20:15

Almere

Kunstlinie Almere Flevoland

Labels

Electronic/EDM

Doe het niet alleen!

Nodig je vrienden uit voor TickX en maak samen mooie herinneringen.